13. 10. 2019

Mezinárodní odborníci cestovního ruchu se sejdou na veletrhu CZECH TRAVEL MARKET

Již počtvrté se v pražských Letňanech sejdou nejvýznamnější české i zahraniční cestovní kanceláře, agentury, dopravci, hoteliéři nebo poskytovatelé služeb a další subjekty z oboru cestovního ruchu. Ve dnech 30. a 31. října se totiž v PVA EXPO PRAHA koná kontraktační veletrh CZECH TRAVEL MARKET. Co přinese návštěvníkům?

Kontraktační veletrh cestovního ruchu je největší příležitostí odborníků v cestovním ruchu pro získání klíčových informací, uskutečnění nákupních a prodejních akcí a zároveň místem, kde je možné zúčastnit se mnoha atraktivních workshopů a posílit svůj byznys. V areálu PVA EXPO PRAHA se představí více než dvě stovky vystavovatelů zvučných značek, například INTERNATIONAL AIR TRANSPORT ASSOCIATION, CARLEO HOTEL GROUP, PT TOURS, QUICKTOUR, ANCHOICE, ATIS, BON TON, DAEN, DELFÍN TRAVEL, MGS TOURS, INTERNATIONAL CLUB HOLIDAY, IC TRAVEL GROUP, CEKARE, ORBIS LINK, METAL CK, TRAVEL AMERICA, VICTORIA CK, UNION POJIŠTOVNA, EXIM, CHINA TOURS, KETZALTOUR, INNOVARTOURS, SIAM TRAVEL INTERNATIONAL, NECKERMANN, JAMAICA TOURIST BOARD, FACE OF AFRICA ADVENTURES, HOTELS PRO, DOMINIKÁNSKÁ REPUBLIKA, TAL AVIATION, TRAVEL FAMILY a mnoho dalších.

Nádech exotiky přinese do Letňan také významný vystavovatel, Jamajka, který nabízí zprostředkování nejen pobytových zájezdů v nejkrásnějších koutech svého území, ale také mnoha zážitkových, sportovních, gastronomických nebo pro milovníky historie atraktivních produktů.

Workshopy z Jadranu i od sousedů
Návštěvníci si budou moci v rámci doprovodného programu vyslechnout také prezentace od firem TRAVEL FAMILY, AGL TRAVEL nebo ORBIS LINK. Představit svou zemi poutavým workshopem se letos chystají tradiční zástupci Slovenska, ale také třeba Německo nebo Chorvatsko. Německá turistická centrála přijala nabídku na uspořádání německého workshopu v rámci CZECH TRAVEL MARKET, který proběhne dne 30. října 2019 od 11 do 15 hodin. Bude premiérově prezentovat téměř jeden tucet vystavovatelů z různých oblastí německého cestovního ruchu a zároveň nejpoutavější výletní destinace u našich západních sousedů.
Tradiční chorvatský workshop Sell Croatia se bude snažit prohloubit již existující spolupráci mezi českými, ale i slovenskými profesionály se svými chorvatskými kolegy. Představí se jim také rozšířená nabídka nových hotelů a prodej chorvatských destinací v mimosezónní době. Svou účast na chorvatské straně již potvrdily společnosti Uniline, Plavi Horizont, Maranta, Sani tours, Lafodia Sea Resort, Adriagate, Duga a další.

Odborný veletrh CZECH TRAVEL MARKET se koná pod záštitou významných institucí, například CzechTourism a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR. Významným partnerem akce je také Asociace cestovních kanceláří ČR.