27. 05. 2019

HOOK company s.r.o. - 1. České golfové rádio

Společnost HOOK company s.r.o., je společnost založena v roce 2005, jako velkoobchod s golfovými potřebami. Společnost mimo jiné, jako je pořádání golfových a sportovních akci nebo charitativních projektů vstoupila do rychle rostoucího online obchodu a v roce 2010 rozšířila svoji působnost o internetové médium, a to o rádio "Rádio golf".

Toto moderní a dynamické rádio nabízí hity z výběru více jak 45.000 skladeb, dále zařazuje každý měsíc až 50 dalších skladeb. Hudební produkce je doplněna o golfové zpravodajství a reklamní spoty. Pro ​​svoji originalitu oslovuje širokou skupinu potencionálních zákazníků.

„Vstup do online médií má pro nás díky internetovému vysílání přínosnou budoucnost, která se projevuje v naší narůstající poslechovosti, ta neustále stoupá a v současné době se připravuje digitální vysílání tohoto rádia. Snažíme se vybírat z takové hudební produkce, aby byl uspokojen každý posluchač, a to i bez zbytečného množství reklamy, které regulujeme. Naše heslo je "nekecáme hrajeme".

Dlouhodobou spoluprací společnosti Hypermedia, a.s., a Rádiem golf vzniká spojení dvou online leaderů, kdy každá strana dělá to, co umí nejlépe, a to se jeví jako efektivní partnerská podpora (obraz a zvuk).

Rádio golf je první golfové rádio v České republice a jaké jsou jeho hlavní aspekty?

·         Naše Rádio golf zajišťuje profesionální odbavovací systém. Tím je zajištěna jeho vysoká kvalita;
·         pomocí internetového vysílání je možné toto moderní rádio poslouchat kdekoliv ve světě;

·         garantujeme po dobu trvání reklamní spolupráce možnost umístění Vaší reklamy na našich www stránkách;

·         garantujeme 12 měsíční zachování cen;

·         nabízíme další možnost reklamy v rámci golfových turnajů a sportovních akcí.

Pro poslech Rádia golf neváhejte kliknout ZDE.

Máte zájem o spolupráci? Neváhejte nás kontaktovat. Veškeré informace najdete na https://radio.hook-golf.cz/