04. 06. 2019

Do portfolia skupiny HyperMedia,a.s. patří nově Flowee.cz

Společnost HyperMedia, a.s. byla založena v roce 2003, jejím prvním projektem byl portál HyperInzerce.cz, který je nyní jedním z největších českých inzertních portálů. Hlavními činnostmi společnosti je internetový marketing. Dnes patří skupina HyperMedia k nejvýraznějším hráčům v této oblasti na českém trhu. Z hlediska návštěvnosti patří společnost HyperMedia mezi provozovateli do TOP 10.

Na jaře letošního roku se HyperMedia, a.s., zabývající se především online marketingem, spojila s největším poskytovatelem outdoor reklamy, společností BigBoard Praha, a.s. V rámci akvizice, která proběhla, se pod taktovku HyperMedií zařadil online projekt Flowee.cz

Flowee je online magazín, který prezentuje čtenářům nejnovější trendy z oblasti technologie, vědy i ekonomiky a zároveň z oblasti zdraví, psychologie a rozvoje osobnosti v digitálním věku. Nespadá do škatulky zpravodajského nebo lifestylového webu. Je to médium nového světa. Světa, kde jedinou jistotou je, že žádná jistota není. Zároveň je průvodcem budoucností, která právě začíná.

HyperMedia, a.s. tak rozšířila své portfolio o jedinečný projekt. Cílová skupina je zaměřena na bonitní skupinu lidí v Praze a středočeském kraji. Svým klientům nyní budou moci nabídnout zajímavé reklamní plochy na portálu s vysokou návštěvností a zacílením na uživatele 25+, střední a vyšší příjmové skupiny.