28. 05. 2018

Zúčastněte charitativní módní přehlídky v čele s patronkou Ewou Farnou!

K oslavě výročí 20 let Borůvka Praha o.p.s. se uskuteční charitativní módní přehlídka KOLOBĚH FASHION SHOW!

Přispět můžete nákupem exkluzivní vstupenky a účastí na dražbě.

Borůvka Praha o.p.s., nezisková organizace, která pomáhá lidem s tělesným postižením, pořádá v rámci oslav 20 let charitativní módní přehlídku. Akce s názvem Koloběh Fashion Show se uskuteční 30. května 2018 od 18hodin v areálu Jedličkova ústavu. Módní přehlídka bude sestavena z modelů z charitativního obchůdku Koloběh, kde jsou zaměstnáni lidé se zdravotním znevýhodněním. Modely se budou na akci dražit, nevydražené modely budou od dalšího dne draženy po internetu. Na akci bude v prodeji pouze 50 exkluzivních vstupenek. Výtěžek půjde na podporu zaměstnávání lidí s handicapem.

Patronkou charitativní módní přehlídky a oslav 20 let Borůvky Praha o.p.s. je zpěvačka Ewa Farna.
Ta do aukce věnovala několik svých modelů, ve kterých se objevila na významných akcích, např. z předávání hudebních cen nebo ze zahájení mistrovství světa v házené v Kataru. Role modelek a modelů se ujmou klienti a zaměstnanci organizace Borůvka Praha o.p.s.
Večerem budou provázet matadoři improvizovaného divadla ze Školy improvizace.
Na akci se kromě modelů bude dražit také fotografie z charitativní výstavy První republika od Angelo Purgerta.

Cílem akce je dát vědět o tom, že Borůvka je na scéně neziskového sektoru již 20 let. Za tu dobu pomohla téměř 2000 lidem s tělesným postižením. K jejím velmi úspěšným projektům patří „doprava žáků a studentů s tělesným postižením do škol“, který také slaví 20. jubileum. Mezi další významné počiny patří Rehabilitace i fyzioterapie pro zdravotně handicapované, tradiční Trhy chráněných dílen na Vyšehradě, pracovní trénink v TA KAVÁRNĚ a v Obchůdku Borůvka, který pomáhá získat pracovní zkušenosti, dovednosti a praxi. Pracovní trénink má 75% úspěšnost při uplatnění jeho absolventů s handicapem na trhu práce. Nejnovějšími projekty je zaměstnávání handicapovaných v dílně švadlen a v charitativním obchůdku Koloběh.

Více infromací naleznete na  www.boruvkapraha.cz/20let

Kontakt:Veronika Moudrá