11. 11. 2013

Vánoční přehlídka dárků se blíží!

Již 12. prosince se opět rozzáří letňanské výstaviště světlem vánočních stromků, rozezní se vánoční koledy a stovky vystavovatelů Vám nabídnou na 5000 tipů na vánoční dárky.

Stříbrné vánoční dny patří již tradičně k adventnímu období a i letos Vám nabídnou možnost, jak si v klidu užít předvánoční atmosféru, pohodlně nakoupit vše potřebné na jednom místě a naladit na vánoční vlnu.

Jste zvědaví, na jaké vystavovatele se můžete těšit? Stříbrné vánoční dny  jsou zaměřené především na osvědčené domácí výrobce a výhradní dovozce, takže si nemusíte dělat starosti s kvalitou exponátů. Z českých výrobců se představí například firma Fabos vyrábějící tradiční českou bižuterii nebo proslulý výrobce kloboukůTonak s historií sahající do 19. století. Atraktivním dárkem pro manželky a přítelkyně může být luxusní prádlo českého výrobce Werso, která si za svoji krátkou existenci získala značnou oblibu.

Vánoce jsou hlavně pro děti a Ježíšek na výstavě najde zaručeně spoustu inspirace např. u výrobce hračekNoe, českého výrobce legendárních „Igráčků“ firmy EFKO nebo firmy NOVAMANIA, která předvede svítící stavebnici Laser Pegs, která je kompatibilní s legem.

Modely autíček, zemědělských nebo stavebních strojů, které učarují nejenom Vašim dětem, nabídne BOBRhračky & modely.

Ke štědrovečerní tabuli patří neodlučitelně také hezké prostírání, servis a doplňky, které najdete třeba u firmyCandola, Global Interio nebo LUIS. A pokud máte rádi skutečnou českou klasiku, vsaďte na Český porcelánz Dubí s tradicí sahající do 19. století.

Kromě zajímavých vystavovatelů přináší Stříbrné vánoční dny i letos poutavý doprovodný program:

Jaký dárek se stane tím jediným Šampiónem?

Na úspěšnou tradici návštěvnických veletržních soutěží ABF naváže také hra s názvem „Šampión dárků 2013“. Úkol pro návštěvníky je jednoduchý, stačí když označí dárky ze seznamu uchazečů o titul, které se jim nejvíce zalíbily a automaticky se zařadí do slosování o hlavní cenu. Stane se Šampiónem některé z dárkových balení ceylonských čajů Basilur od Mixtee, kašmírová šála zdobená bižuterií Bioux Me! nebo patentovaná hra na rozvoj paměti Hraj co chceš!

Návštěvnické soutěže ale nejsou jediným lákadlem na Stříbrné vánoční dny. Letos se poprvé představí nová sekce módy FASHION ZÓNA, která návštěvníkům nabídne unikátní možnost prohlédnout si a nakoupit originální produkty mladých tvůrců nezávislé módy. K vidění budou autorské oděvy pro dospělé i děti, doplňky, boty i šperky. Představí se například značka zrozená z hudebních festivalů LoveMusic, distributor českého streetového oblečení a prádla Smalls.cz, originální kabelky z pásů ZASPAS, česká módní značka kožených pásků Ritore nebo dřevěné brýle od dovozce Funforsun.

A pokud Vám to stále připadá málo, můžeme prozradit, že Vám chvilky odpočinku od nakupování zpestří také taneční a hudební vystoupení nebo ochutnávky vánočních dobrot a pokud jde o děti, ty se také rozhodně nudit nebudou. Projet se budou moci na zkušební dráze pro kola a koloběžky, šikovnost prověří asijský badminton a od rodičů si budou moci odpočinout v dětském koutku s fotografem nebo v kreativní dílně, kde si budou moci vyzkoušet kreslící techniku s Magic trianglem.

Překvapení v podobě profesionální světelné výzdoby, zajistí renomovaná firma MK MONT ILLUMINATIONS s. r. o. a pokud se těšíte na tradiční atmosféru Vánoc, navštivte ČESKÝ JARMARK, který Vás přenese do světa starých řemesel. Ke koupi bude mnoho ručně vyrobených produktů, které jinde jen tak nekoupíte.

Zkrátka toho bude mnoho, na co se těšit! Třeba i na rekord v návštěvnosti Stříbrných vánočních dní, kterému nahrává letošní rozšíření veletrhů do dvou výstavních hal.

A jaké je letos vstupné? Příznivých 40 Kč pro dospělé, 20 Kč pro studenty a děti do 6 let zdarma. Všichni návštěvníci navíc mohou využít možnosti volného parkování.

HyperSlevy.cz jsou jako již tradičně mediálním partnerem celé akce.