09. 05. 2011

Stáhněte si ZDARMA aplikaci Hyperslevy do Vašeho iPhonu a využívejte hyper slevy až 90%!

Mobilní aplikace HyperSlevy Vám umožní si vybrat město a poté Vám přehledně zobrazí jen aktuální slevy z Vašeho města, takže nemusíte procházet celý web. Akci můžete rovnou zakoupit (kartou, bankovním převodem nebo přes e-konto) a přímo v aplikaci se také můžete přihlásit do svého účtu pomocí emailu a načíst již zakoupené kupóny. Máte také možnost si přečíst veškeré informace v detailu slevy, zakoupit kupón platební kartou a hned ho uplatnit. Kód kupónu není nutné tisknout, ale stačí jej ukázat z Vašeho mobilu provozovateli akce. Přes aplikaci se také můžete jednoduše dostat na náš profil na facebooku nebo k odběru novinek přes newsletter. Aplikace HyperSlevy je dostupná pro iPhone, iPod touch a iPad.

Instalace mobilní aplikace Hyperslevy

Portál HyperSlevy.cz je jedním z projektů společnosti HyperMedia, a.s. V širokém portfoliu společnosti naleznete také portály jako HyperInzerce.cz, HyperReality.cz, HyperBydleni.cz, HyperPrace.cz,VýběrSlev.cz, HyperZboží.cz.