06. 01. 2014

Spuštěn pilotní projekt HyperInzerce/Tip!

Společnost HyperMedia, a.s. spustila v rámci svého portálu HyperInzerce.cz pilotní projekt s příznačným názvem Tip. Tato speciální akce je určena nejen pro uživatele portálu HyperInzerce.cz, ale také pro vybrané klienty společnosti.

Projekt HyperInzerce/Tip primárně sděluje, že uživatelé mohou i nadále na HyperInzerce.cz vkládat své inzeráty zdarma a snadno tak prodat například nevhodné vánoční dárky. Za získané peníze pak mohou nakoupit u doporučených partnerů společnosti HyperMedia, a.s., a to za povánoční ceny. Uživatelé se navíc mohou zapojit do soutěží o množství hodnotných cen a kredity na topování inzerátů zdarma.

Doporučené společnosti, u kterých mohou uživatelé HyperInzerce.cz nakoupit výhodně, jsou rozděleny do 12 sekcí. V každé sekci jsou pak prezentováni maximálně tři klienti, a to na pozici Gold, Silver a Bronze, popřípadě pouze jeden exkluzivní klient na pozici Platinum.

Tuto akci společnost HyperMedia, a.s. připravila jako bonus jak pro uživatele portálu HyperInzerce.cz, tak pro své VIP partnery a klienty, kteří se mohou zapojit do historicky největší reklamní kampaně společnosti a výrazně tak podpořit svůj povánoční prodej.

Oficiální ukončení pilotního projektu HyperInzerce/Tip je plánováno na 6.2.2014. Jelikož HyperInzerce.cz právě v povánočním období tradičně zažívá rekordní návštěvnost, počítá vedení společnosti HyperMedia, a.s. s úspěchem tohoto projektu i s jeho pravděpodobným opakováním.

Více na http://www.hyperinzerce.cz/tip/.