01. 08. 2016

Společnost HyperMedia spustila svůj revoluční projekt HyperOdvoz

Společnost HyperMedia a.s., patřící mezi přední provozovatele internetových portálů na českém trhu, právě spustila pečlivě připravenou službu HyperOdvoz. Pro cílovou skupinu maminek, manažerů a firem, otevřel HyperOdvoz možnost jak bez námahy a s velkou úsporou času prodat již nepotřebné věci. Pro věci k prodeji přijedeme, sami je zabalíme, profesionálně nafotíme, popíšeme k prodeji, prodáme na internetu za nejlepší možnou cenu a peníze pošleme prodávajícímu na jeho bankovní účet.

„S novým projektem HyperOdvoz vstupuje HyperMedia do off-line světa, který propojí s on-line prostředím, v němž vyniká dlouholetými zkušenostmi. Zákazníci se mohou těšit na komplexní službu, která se zaměří na efektivní prodej jejich nepotřebných věcí zahrnující široké spektrum zboží. Zajistíme kompletní prodejní proces od vyzvednutí zboží u zákazníka, zpracování inzerce, tržního ocenění po samotný prodej a následný přesun finančních prostředků zákazníkovi,“ uvedl Petr Beneš, zakladatel a výkonný ředitel společnosti HyperMedia.

„Přidanou hodnotu služby a unikátní konkurenční výhodu v českém prostředí, ze které budou těžit především zákazníci, vidím především v tom, že zboží sami na místě vyzvedneme a zabalíme, přičemž nehraje roli žádný limit jeho váhy či rozměrů,“ uvedla Andrea Winklerová, Manažerka projektu HyperOdvoz.cz.

HyperMedia, a.s. se dosud věnovala výhradně provozu internetových portálů a on-line marketingu silně zaměřeného na oslovení relevantní cílové skupiny. S novým projektem však rozšiřuje své aktivity mimo jiné o logistickou činnost, k čemuž využila více než 3 000 metrů čtverčních moderně vybavených skladových a kancelářských prostor v areálu společnosti Tescoma u dálnice D1, Exit 8.

Krátké video projektu HyperOdvoz

HyperMedia, a.s. je ryze česká internetová společnost založená v roce 2003. Prvním projektem společnosti byl portál HyperInzerce.cz, v současné době největší český inzertní portál. Mezi její další významné projekty patří například portál HyperSlevy.cz, HyperReality.cz, TopRecepty.cz nebo AdresarFirem.cz. Hlavní činnost společnosti představuje internetový marketing, zastupování webů a provozování internetových portálů. V této oblasti se dnes řadí k nejvýraznějším hráčům na českém trhu a z hlediska návštěvnosti patří do TOP deseti nejvyhledávanějších firem. Společnost vlastní a zastupuje desítky portálů, které si poměrně rychle získaly vysokou oblibu. Portály se v současnosti těší milionům návštěv měsíčně a mají více neždva miliony registrovaných uživatelů, jejichž počet se neustále zvyšuje.

Společnost HyperMedia, www.hypermedia.cz:

2 000 000 registrovaných uživatelů