03. 12. 2012

Společnost HyperMedia, a.s. navázala spolupráci s Českým právním servisem, s.r.o.

Společnost HyperMedia, a.s., přední český provozovatel internetových projektů, navázala dlouhodobou spolupráci s Českým právním servisem, s.r.o., provozovatelem online právní poradny PrávníLinka.cz.

Portál PrávníLinka.cz poskytuje profesionální právní pomoc formou odborných článků a aktualit, telefonické poradny a online poradenství. PrávníLinka.cz se tak stává dobrým rádcem a průvodcem pro ty, kteří potřebují okamžité právní rady v naléhavých životních situacích. Informace poskytuje renomovaná advokátní kancelář s dlouholetou praxí v oboru.

Předmětem spolupráce mezi společnostmi HyperMedia, a.s. a Českým právním servisem, s.r.o. je příprava odborných článků s právní tématikou. Články jsou určeny zejména pro internetový magazín HyperBydlení.cz do sekce Legislativa. Články poradny PrávníLinka.cz se stávají kvalitním a zajímavým obohacením a tematickým rozšířením obsahu portálu HyperBydlení.cz.

.r.o.