05. 12. 2014

Společnost HyperMedia, a.s., dosáhla rekordního posunu v NetMonitor.cz!

Praha, 2. prosince 2014 – Společnost HyperMedia, a.s., přední provozovatel internetových portálů na českém trhu, hlásí za listopad 2014 další významný posun na žebříčku v NetMonitor.cz. Se svými 2,475 miliony RU obsadila 9. příčku a posunula se nad Mladou frontu a Czech News Center, a.s.

Důležitým předělem pro HyperMedia, a.s., byl srpen 2014, kdy společnost dosáhla více než 2 milionů RU a zvýšila tak svoji návštěvnost meziročně o 25%. Na žebříčku v NetMonitor.cz se posunula z 13. příčky na 11. příčku a přeskočila tak Českou televizi a FTV Prima, spol. s.r.o.

Za další kvartál, tedy za období září - listopad 2014, narostla celková návštěvnost skupiny HyperMedia, a.s., o dalších 20%. V listopadu 2014 čítala celková návštěvnost 2 475 509 RU a společnost HyperMedia, a.s. zaujala v NetMonitor.cz 9. místo nad Mladou frontou a Czech News Center, a.s.

Za takto výrazným nárůstem návštěvnosti stojí dle slov vedení HyperMedia, a.s., zastupování webových portálů, které společnost nově zařadila mezi své služby s cílem rozšířit portfolio svých projektů a nabídnout tak klientům výrazně širší záběr cílové skupiny. V současnosti společnost mediálně zastupuje 8 portálů.

„V příštím roce plánujeme navýšení počtu zastupovaných portálů, a proto očekáváme i další nárůst návštěvnosti a posun v NetMonitor.cz,“ uzavírá vedení společnosti HyperMedia, a.s.

O HyperMedia, a.s.

Společnost HyperMedia, a.s., působí na internetovém trhu od roku 2003 a se svými více než 30 internetovými projekty patří k předním provozovatelům v České republice. Do jejího portfolia patří portály, jako jsou například HyperInzerce.cz, HyperSlevy.cz, HyperZboží.cz, TopRecepty.cz a další, v rámci nichž se společnost zaměřuje zejména na prodej internetové reklamy zaměřené na zásah cílové skupiny.