23. 06. 2011

Soutěž na portále Slevin.cz ve spolupráci s HyperSlevy.cz

Vyhrát mohl ten, kdo znal odpověď na soutěžní otázku:  „Jaká mediálně známá tvář se objevila v reklamní kampani na portále Slevin.cz“ a zároveň správně tipoval, kolik slev bylo ke dni 7. 6. 2011 od spuštění na portáleHyperSlevy.cz.

Prvních pět výherců, kteří správně odpověděli, že mediální tváří kampaně byl Jiří Pomeje a zároveň byli nejblíže počtu slev na portále HyperSlevy.cz, vyhráli nejen lístky do Aqua Palace a ZOO, ale první a druhé místo bylo navíc oceněno mobilním telefonem Nokia C3 a pobytem pro dvě osoby v České Lípě. Další tři místa získala kredit k nákupům na portále HyperSlevy.cz v hodnotě 100,- Kč. Vzhledem k náročnosti tipovací soutěžní otázky věnoval portál HyperSlevy.cz od šestého místa všem soutěžícím volný kredit k nákupům na portále HyperSlevy.cz v hodnotě 30,- Kč až 50,- Kč.

Hlavní cena se předávala v prostorách společnosti HyperMedia,a.s., která je provozovatelem slevového portálu.

Gratulujeme všem, kteří se zúčastnili soutěže na slevovém portále HyperSlevy.cz a přejeme mnoho štěstí v dalších soutěžích o atraktivní ceny!