19. 04. 2011

Slevový portál HyperSlevy.cz roste jako z vody!

Slevoportál HyperSlevy.cz získal od svého založení v roce 2010 více než 100 tisíc spokojených zákazníků a to především proto, že zákazníci mohou slevové kupóny zpravidla využít ihned po objednání a jejich platnost trvá až několik měsíců. Při nákupu stačí jen vyplnit kontaktní email a telefon, zvolit způsob platby a potvrdit objednávku. Po zaplacení obdrží zákazník kupón do emailu nebo si ho stáhne přímo ze svého účtu na stránkách. K dnešnímu dni využili zákazníci v řádu sta tisíc kupónů v oblasti wellness akcí, kosmetických služeb, kulinářských zážitků, adrenalinových zážitků, ale i víkendových pobytů atd.

Po spuštění profilu v září 2010 na sociální síti Facebook.com si získal slevový portál HyperSlevy.cz již více než 10 tisíc „Likes“. Ti si mohou každý den vybrat z obrovské nabídky velice atraktivních slev po celé ČR, přičemž seznam nabídek je během dne ještě doplňován o aktuální slevy. Po prokliknutí slevy visící na zdi dojde k přesměrování na slevoportál HyperSlevy.cz, kde lze slevový kupón rovnou zakoupit.

Portál HyperSlevy.cz je jedním z projektů společnosti HyperMedia, a.s. V širokém portfoliu společnosti nalezneme také portály jako HyperInzerce.cz, HyperReality.cz, HyperBydleni.cz, HyperPrace.cz,VyberSlev.cz a HyperZbozi.cz.