13. 01. 2016

Sbírka Jamka pro hendikep partnera HyperMedia pokračuje i v roce 2016

Charitativní spolek Hook od roku 2013 organizuje sbírku Jamka pro hendikep, která byla primárně určena na podporu České golfové asociace hendikepovaných (CZDGA), konkrétně k zakoupení golfového vybavení pro začínající golfisty s tělesným či zdravotním postižením.

Iniciátory celé akce jsou Miloš Horák st. a Miloš Horák ml. Zapečetění zhotovených kasiček proběhlo pod dozorem pracovníků Městského úřadu v Benešově. V průběhu roku byly kasičky umístěny v OD Horák & Horáková Benešov a na vybraných golfových resortech. Vybraná putovní kasička se stala nedílnou součástí golfové tour HOOK GOLF CUP.

Pro sbírku byl zřízen speciální účet 2800393702/2010. Dále byly vytvořeny charitativní hodnotné předměty, které lze zakoupit prostřednictvím e-shopu hook-golf a v prodejně GOLF DISCONT Benešov. www.hook-golf.cz. Tuto prvotní ojedinělou akci v České republice doprovázela mediální podpora Rádia Golf, která se setkala s pozitivním přijetím. Výtěžek je vždy výhradně použit na speciálně upravené hole pro hráče na vertikalizačním golfovém vozíku Paragolfer.

Velký díky patří všem, kteří jste se rozhodli podpořit CZDGA jakoukoliv finanční částkou.

Charitativní sbírka „JAMKA PRO HENDIKEP“ v roce 2015 vynesla 17.904,- Tato částka bude opětovně věnována CZDGA - české golfové asociaci hendikepovaných.

Všem dárcům zúčastněným osobám a golfovým klubům za jejich pomoc děkujeme!

V roce 2016 bude tato sbírka nadále sloužit pro CZDGA - finanční příspěvek tak můžete darovat prostřednictvím:

-        bankovního účtu s číslem: 2800393702/2010

-        nákupem vybraného zboží v e-shopu HOOK company s.r.o. (z tohoto prodeje zboží bude 50 % použito na charitativním účely).

-        prostřednictvím sbírkových kasiček (jejich místa budou po rozmístění zveřejněna).

Více informací naleznete na: http://company.hook-golf.cz/index.php?page=charita