30. 11. 2016

Připravili jsme pro vás předpremiéru pohádky Anděl Páně 2

Anděl Páně 2 v Premiere Cinemas Hostivař!

Na neděli 27. 11. 2016 jsme pro Vás připravili předpremiéru pokračování oblíbené české pohádky ANDĚL PÁNĚ 2, a to hned 2 představení ve 12:50 a v 15:00.

Po představní, které začne ve 12:50, se můžete těšit na bohatý doprovodný program před i v celém obchodním centru Park Hostivař: andělské rozsvěcení vánočního stromečku, ježíškovu schránku, živý betlém, vánoční dílničky pro děti.

Součástí tohoto představení ve 12.50 je podpora dětí z dětských domovů ve spolupráci s MOBILOMATEM společnosti ASEKOL a DEJME DĚTEM ŠANCI.

Darujte svůj starý mobilní telefon, kupte si lístek na film Anděl Páně 2 a získejte 1+1 vstupenku zdarma (platí pro prvních 50 příchozích). Vysbírané telefony jsou určeny k ekologické recyklaci a za každých 100 ks odevzdaných telefonů věnuje společnost ASEKOL, provozovatel projektu MOBILOMAT 1 nový mobilní telefon dětem z dětských domovů!

„Díky akci MOBILOMAT, který byl umístěn v OC Park Hostivař, se podařilo vysbírat přes 1000 ks starých mobilů, mohli jsme tedy předat organizaci DEJME DĚTEM ŠANCI 10 nových telefonů pro děti z DD,“ doplnila Martina Martinková ze společnosti ASEKOL.

Vstupenky: http://tinyurl.com/zfn7ru3

ASEKOL a.s., je neziskově hospodařící společnost, která od roku 2005 provozuje kolektivní systém zpětného odběru elektrozařízení. Na základě zápisu vedeného u Ministerstva životního prostředí ČR zajišťuje zpětný odběr elektrozařízení ve všech oblastech, např. výpočetní, telekomunikační a kancelářské techniky, spotřební elektroniky, elektrického nástrojů, nářadí, hraček a vybavení pro volný čas a sport, přístroje pro monitorování a kontrolu a výdejní automaty (skupiny 1 – 10). ASEKOL má uzavřeny smlouvy o zřízení míst zpětného odběru s více než 4 521 městy a obcemi a 2 900  opravnami a prodejnami elektro. Další tisíce sběrných míst vznikly díky vývoji a instalaci různých druhů kontejnerů na drobná elektrozařízení. Provozovaných více než 17 200 sběrných míst zajišťuje společnosti ASEKOL nejhustší sběrnou síť vysloužilých elektrozařízení ze všech kolektivních systémů v ČR i v Evropě. ASEKOL za svoji společenskou odpovědnost získal prestižní národní ocenění TOP odpovědná firma.

Kontakty:

ASEKOL a.s.: Čs. exilu 8, Praha 4, www.asekol.cz