02. 01. 2012

Předvánoční kampaň HyperSlevy.cz na Evropě 2 a Bonton

Rozhlasová stanice Evropa 2 je druhé nejposlouchanější rádio, které týdně naladí skoro 2 milióny posluchačů. Rádio Bonton je silné regionální rádio (střední Čechy), které si naladí kolem 90 tisíc posluchačů týdně. Prostřednictvím celkem čtyř dvacetivteřinových rotujících rádiových spotů, vysílaných od 12.12. do 23.12., byli posluchači informováni o aktuálních a nejvýhodnějších předvánočních slevách tohoto portálu, sahajících až do výše 85%.

K celé kampani byla připojena i prezentace na webových stránkách www.evropa2.cz a soutěž, na kterou bylo poutáno přímo v éteru Evropy 2 a na Facebooku Evropy 2 po celou dobu kampaně. Každý den získal vylosovaný autor správné odpovědi na soutěžní otázku dárkový poukaz v hodnotě 2 000Kč pro nákup na portále HyperSlevy.cz.

Ty nej produkty z HyperSlevy.cz byly též k nalezení na extra doméně www.darkempotesis.cz.

V širokém portfoliu slev portálu HyperSlevy.cz lze najít kulinářské zážitky, wellness akce, víkendové i jazykové pobyty, adrenalinové sporty a jiné.

Provozovatelem portálu je společnost  HyperMedia, a.s., která si pro svou předvánoční kampaň vybrala právě nejoblíbenější rozhlasovou stanici mladých lidí Evropu 2, která přesně odpovídá cílové skupině slevoportálů, a radio Bonton, které se snaží zaujmout mladší posluchače a nabízí nejnovější hity domácí i světové hudební scény.