11. 10. 2010

Podpořili jsme veletrh Svět reklamy v Brně a Praze

Oba tyto veletrhy naše společnost HyperMedia, a.s. podpořila jako mediální partner. Pořadatelem byla výstavnická společnost Omnis, která se specializuje na pořádání odborných veletrhů.

Jednalo se o jednodenní kontaktní akci s cílem zprostředkovat kontakty mezi firmami v reklamní branži a firmami - uživateli reklamy. Letošní ročník se představil 78 vystavovateli v Brně a 85. vystavovateli v Praze. Při vytváření koncepce této akce se pořadatelé inspirovali modelem ve Švýcarsku a Německu oblíbeného „Tischmesse“ – neformálního setkání obchodníků, kde nabízející strana prezentuje svoje produkty a služby ve standardizovaných a jednoduchých jednacích místech.

Okruh potenciálních návštěvníků byl velmi široký. Významnou skupinou návštěvníků jsou i firmy z reklamní branže hledající své subdodavatele.  V Brně převažovali návštěvníci z krajů Moravy a Vysočina, přijely i firmy z Bratislavy. Na pražskou etapu zavítali návštěvníci z hlavního města a českých krajů. Díky dvěma etapám bylo územní pokrytí opravdu plošné a vystavovatelé tak mohli oslovit zájemce z celé ČR.

Návštěvníkům poskytl veletrh možnost navázat kontakty s řadou kvalitních vystavovatelů z oblasti reklamy, marketingu a polygrafie jako jsou např.: reklamní agentury, firmy zabývající se marketingovými službami, tiskárny, výrobci reklamních a dárkových předmětů, firmy z oboru velkoplošné reklamy, podpory prodeje, média aj.

I letošní ročník potvrdil, že veletrh se těší oblibě a měl pro vystavovatele i návštěvníky smysl. Prezentační veletrh Svět reklamy ukazuje, že Brno i Praha nemusí hostit jen velké mezinárodní veletrhy, ale že i menší, odborně specializované akce zde mohou nalézt vhodné místo.