27. 02. 2012

Nově spuštěný portál HyperKupóny.cz nabízí zákazníkům slevy bez omezení

Portál HyperKupóny.cz je specializovaný web, na němž si mohou uživatelé za malý poplatek zakoupit kupóny opravňující k čerpání slev na různé produkty či služby. Za zakoupený kupón tak zákazník získá garantovanou slevu na zboží či služby přesně podle jeho požadavků. Sleva se odečte z celkové utracené částky v plné výši. Díky tomu se odlišuje od klasických slevových serverů, které poskytují slevu pouze na konkrétní produkty a služby.

„Velkou výhodou slevových kupónů je jejich větší flexibilita. Za malý poplatek zákazníci získají výhodnou slevu na zboží či služby zadavatele v téměř libovolném množství či rozsahu,“ sdělil Radim Holý, obchodní manažer portálu HyperKupóny.cz. „Kromě Prahy nabízí portál HyperKupóny.cz slevy v celkem devíti velkých městech, přičemž jejich počet stále roste. Rádi bychom s touto službou v budoucnu expandovali také na zahraniční trhy,“ doplnil Holý.

Systém prodeje slevových kupónů je díky své variabilitě výhodný rovněž pro naše klienty. Ti portálu neplatí žádnou provizi z ceny prodaných služeb. Provizi totiž nahrazuje cena slevového kupónu, za kterou jej portálHyperKupóny.cz zákazníkům nabízí. Díky tomuto systému zcela odpadají jakékoli finanční toky mezi provozovatelem portálu a firemními klienty, protože cenu po slevě platí zákazník přímo na místě.

„Ačkoli je portál HyperKupóny.cz v provozu jen chvíli, již nyní na něm zákazníci najdou široký výběr nejrůznějších slev. Portál vhodně doplňuje nabídku našich stávajících slevových serverů. V blízké budoucnosti chystáme také mobilní verzi portálu pro systém Android a telefony iPhone,“ dodal Radim Holý.