12. 06. 2014

Nela Řehořová – moderování, modeling, herectví, zpěv

Od čtyř let ráda zpívá, tančí, hraje na klavír… Věnuje se sólovému komornímu zpěvu, hře na klavír, populárnímu zpěvu, hraje divadlo – je členkou dětského divadelního souboru v Hronově, baví ji sport.  Závodně cvičí aerobik, lyžuje, jezdí na snowboardu, koni. Umí hrát golf, tenis, bruslí, jezdí na kole – navštěvuje ZŠ zaměřenou na sport, kde školu reprezentuje na sportovních soutěžích v atletice, florbalu, vybíjené a dalších.

HERECTVÍ

Nejvíce ze všech aktivit Nelu baví herectví – měla možnost si zahrát malou roli v komedii Zdeňka Trošky Babovřesky 2 a 3.

MODEROVÁNÍ

Baví ji moderování, točí reportáže pro dětskou televizi Média TV.

ZPĚV

V roce 2014 se zúčastnila pěvecké soutěže Česko zpívá, kde vyhrála internetovou soutěž a získala tak nejvíce hlasů.

Je členkou TV Stars kde jezdí společně s vybranými dětmi po celé ČR s dětským programem – učí se tak samostatnému moderování a přípravě celého programu, vystupování před veřejností – zpívání na živo. Účastní se pravidelných soustředění s nácvikem nových choreografií .

Natočila několik coverů s videoklipem.

Zúčastňuje se charitativních akcí v rodném regionu např. Večer pro dobrou věc v Jaroměři, kde zpívala píseň od legendárních The Beatles „Oh, Darling“