01. 03. 2017

Navštivte s námi veletrh FOR CARAVAN!

Veletrh FOR CARAVAN nově v souběhu se specializovanou výstavou lodí FOR BOAT

Osmý ročník výstavy obytných automobilů a karavanů FOR CARAVAN nabídne opět o něco více než v roce uplynulém. Návštěvníci se mohou těšit na dvoudenní cestovatelský festival se spoustou zajímavých hostů nebo soutěž o zapůjčení karavanu od společnosti Blue Rent na celý víkend. Ve stejném termínu, od 10. do 12. března 2017, se uskuteční první ročník specializované výstavy lodí FOR BOAT. Společně tak veletrhy obsadí čtyři haly letňanského výstaviště PVA EXPO PRAHA.

V polovině března se areál PVA EXPO PRAHA promění v ráj dovolených na čtyřech kolech. K vidění budou obytné vozy, karavany, ale i doplňky pro autokempink a kempování. Chybět nebude ani oblíbený bazar karavanů nebo karavanové městečko. Pokud přemýšlíte o letní dovolené v karavanu, pak je právě veletrh ideálním místem, kde potkáte všechny zásadní firmy z oboru a kromě ucelené přehlídky získáte i mnoho cenných rad.

Dvě haly letňanského areálu budou věnované lodím. Vystaveny budou luxusní jachty, lodě, plachetnice, motorové i nafukovací čluny, ale i vodní skútry. To vše bude doplněno o nabídku lodních doplňků a příslušenství. Na veletrhu budou moci návštěvníci také navštívit charterové firmy, které jim zprostředkují pronájem lodi nejen v Čechách, ale i v Chorvatsku nebo Karibiku.

A jestli nevíte, kam letos vyrazit, můžete se inspirovat na cestovatelském festivalu Kolem světa karavanem a lodí. Ten nabídne dna dny nabité přednáškami a komentovanými projekcemi. První den bude věnovaný karavanům, druhý lodím.

Více informací na www.forcaravan.cz.