05. 10. 2010

Nakupujte „hyper“ levně i v Plzni – portál HyperSlevy.cz se rozšiřuje o další město

Je to tak po Praze druhé město, jehož aktuální slevy se budou na webu zobrazovat, a obyvatelé Plzně a okolí je budou moci nakupovat a využívat.  Do budoucna HyperSlevy plánují ještě rozšíření i o další města jako Brno, České Budějovice, Liberec, Ostrava nebo Olomouc.

HyperSlevy.cz je jeden z portálu hromadného nakupování se slevami  až 90%. Tento způsob nakupování se stává trendem mezi lidmi a je čím dál více oblíbený a využívaný. HyperSlevy jsou orientované na nejrůznější wellness balíčky, kosmetické a zkrášlující  procedury, v neposlední řadě ale také na oblast gastro,  adrenalinových zážitků atd.

Mezi  nejúspěšnější slevy HyperSlev patřila Lymfodrenáž, Kryoterapie, masáž lávovými kameny, večeře pro 2 osoby se slevu  65% nebo prodloužení řas.

Připomeňme, že portál HyperSlevy je jednou z nových akvizic  společnosti Hypermedia, a.s., která u nás provozuje již 19 portálů, mezi něž patří i HyperInzerce.cz – největší inzertní portál u nás.