08. 03. 2010

Mediálně podporujeme FREESTYLE MOTOCROSS RACE

FREESTYLE MOTOCROSS RACE je jedinečnou akcí, která přináší zábavu nejen fanouškům motosportu.Akce se koná na Výstavišti Brno v sobotu 13.3.2010.

Během celého sportovního dne se představí celá řada špičkových jezdců, kteří předvedou umění zvládnutí svých strojů.

A co budete mít možnost na této akci vidět?

„BEST RUN“ – NEJLEPŠÍ JÍZDA

Všichni jezdci předvádí postupně samostatnou vlastní „FREESTYLE JÍZDU“ v délce trvání 90 sekund, po jejímž skončení je bezprostředně provedeno hodnocení formou „diváckého aplausu“ měřením  a vyhodnocením úrovně hluku. Podle toho je stanoveno pořadí a vyhlášen vítězný jezdec.

„BEST TRICK“ – NEJLEPŠÍ SKOK

Všichni jezdci předvádí postupně své 3 nejlepší „FREESTYLE SKOKY“ na FMX prvcích, po jízdě je ihned provedeno hodnocení formou „bodování nejlepšího triku“ tříčlennou porotou rozhodčích. Podle toho je stanoveno pořadí a vyhlášen vítězný jezdec.

„SPEED & STYLE RACE“–FREESTYLE SUPERKROS ZÁVOD

POPRVÉ u nás jako hlavní freestyle závod v hale představíme v USA nedávno vzniklý a dnes velmi populární „NOVÝ FMX MODEL“ jako „FREESTYLE SUPERKROS ZÁVOD“. V hale je vybudován krátký terénní okruh se začleněnými FMX rampami/doskoky a několika superkrosovými prvky. 8 jezdců je nalosováno do soutěžních dvojic startujících v závodě na 2 kola - během společné jízdy předvádí oba jezdci skokové triky, které jsou průběžně hodnoceny formou „bodování“ tříčlennou porotou rozhodčích. O celkovém výsledku však také rozhoduje, kdo z obou jezdců dříve projede cílem. Po každé jízdě je vyhodnocen výsledek daný součtem dosažených bodů s přihlédnutím k pořadí v cíli jízdy. Vítěz postupuje do další části závodu, který je tvořen čtyřmi základními jízdami, dvěma semifinálovými jízdami a dvěma FINÁLE (souboj o třetí místo a finálový souboj o celkové vítězství v závodu).

„JAM TRAIN“ – SPOLEČNÁ FMX SHOW

Všichni jezdci předvádí společnou nesoutěžní „FREESTYLE MOTOCROSS SHOW“ - kombinované skoky a zábavné kreace jednotlivých „riderů“ s gradující atmosférou, závěrečné vyvrcholení při za sebou rychle jdoucích skokových variacích jezdců ve formaci „freestyle vláčku“, kdy lze najednou spatřit při letu vzduchem neuvěřitelné freestyle triky až ŠESTI jezdců.

Společnost HyperMedia, a.s. společně s pořádající Agenturou Forsage Vás všechny srdečně zve na tuto akci.