15. 09. 2016

Konference Motivace 2016 a HyperMedia, a.s. jedním z hlavních partnerů

Konference MOTIVACE2016, konaná 15. 9. 2016 v konferenčním sále OKSystem, a.s. na Praze 4 představila nové trendy a vize v oblasti motivace. Účastníci získali nové poznatky, praktické rady a nástroje od špičkových leaderů z mezinárodního prostředí, z businessu a stejně tak se seznámili s názory nové generace leaderů, kteří utvářejí nové trendy. Návštěvníky čekaly přednášky od zkušených odborníků z firemní praxe a mohli se podívat na motivaci očima sociologů a psychologů.

Přednášejícími například byli:

Jan Mühlfeit, český manažer, globální stratég, kouč a mentor. 22 let působil v nejvyšším vedení Microsoftu. Je držitelem mnoha ocenění. Jan říká: “Odemykání lidského potenciálu je pro mne osobní mantrou, protože si myslím, že pokud lépe využijeme to nejlepší v nás, podaří se tak vytvořit i lepší svět k našemu žití.”

Petr Ludwig, autor knihy Konec prokrastinace, které se prodalo jen v Čechách 65.000 výtisků. Před 10 lety založil vzdělávací institut GrowJOB, který převádí do praxe vědecké poznatky z oblasti neurověd a behaviorální ekonomie. Institut pomáhá zlepšovat vnitřní motivaci, efektivitu práce a spokojenost lidí ve firmách.

František Hroník, ředitel společnosti Motiv P, napsal řadu odborných knih, které se pro personalisty staly nepostradatelnými zdroji inspirace. Bestsellerem zůstává jeho kniha Hodnocení pracovníků. Je to téma, s nímž se F. Hroník v poradenské a vzdělávací praxi ve firmách potkává a o němž průběžně v souvislosti se změnami, které doba přináší, přemýšlí.

Ondřej Rybář, jeden z hlavních strůjců současného českého biatlonového zázraku. Vystudoval Pedagogickou fakultu Technické univerzity v Liberci a Fakultu tělesné výchovy a sportu Karlovy Univerzity v Praze V roce 2015 jej Unie profesionálních trenérů České olympijského výboru vyhlásila za nejlepšího profesionálního trenéra za rok 2014 a 2015.

Součástí konference byl i bohatý doprovodný a kulturní program. Bonusem byl koncert Queenie. K večernímu rautu pak hrál jazz v podání skupiny EVENT JAZZ TRIO. Připraven byl pro účastníky catering po celou dobu konference a zábavný PHOTO POINT na téma MOTIVACE. Celým programem provázel moderátor České televize Jakub Železný.

Společnost HyperMedia, a.s. byla jedním z hlavních partnerů konference a její zástupci z top management získali na konferenci cenné zkušenosti, o které se jistě podělí se svými podřízenými.