06. 05. 2010

KatalogAutomobilů se představil v novém designu

Stal se posledním katalogem v řadě, který se takto proměnil. Navázal tak na ostatní katalogy společnosti HyperMedia a.s., jako jsou KatalogMobilů, KatalogMotocyklů, Katalog Monitorů, KatalogTiskáren, KatalogNotebooků a KatalogFotoaparátů, které se v nové grafice objevily už v minulém měsíci.

KatalogAutomobilů - www.katalogautomobilu.cz slouží uživatelům především pro dobou orientaci na trhu s automobily.  Návštěvníkům poradí svým slovníkem pojmům,  díky tiskovkám a aktualitám se dozví nejčestvější informace, mohou porovnat jednotlivé typy aut mezi sebou. Velkým přínosem jsou i novinky z legislativy, které ocení každý aktivní motorista.

Dále samozřejmě nechybí ani rady, zajímavosti,  autotechnika nebo další články z oboru. Zapomenuto není také na diskuzi, tudíž uživatelé si mohou radit a předávat zkušenosti navzájem.

Přípomeňme, že Katalog Automobilů je největší česká databáze aut, která v současnosti čítá přes 7 200 typů vozidel.