04. 09. 2016

I děti z dětských domovů potřebují naší pomoc! My již pomáháme, přidáte se k nám?

Běháme pro děti je akce pro širokou veřejnost bez ohledu na pohlaví, věk a tělesnou zdatnost jedince organizovaná obecně prospěšnou společností DEJME DĚTEM ŠANCI, která poskytuje komplexní pomoc konkrétním dětem z dětských domovů na území celé České republiky. První zářiový víkend přinesl  již druhý ročník sportovní akce. Společnost HyperMedia, a.s. velmi ráda pomáhá a proto u této akce nesměla chybět, jak z hlediska marketingové podpory, tak sportovní účasti zaměstnanců v den akce.

Cílem projektu je seznámit veřejnost s posláním DEJME DĚTEM ŠANCI a s možnostmi pomoci konkrétním dětem z dětských domovů a získání finančních prostředků na podporu těchto dětí.

Ambicí ,,Běháme pro děti" je stát se specifickou sportovně-kulturní akcí nejen pro rodiny s dětmi, která se stane každoroční tradicí. Pořadatelé chtějí, aby se podpora dobré věci pro Vás stala zábavnou událostí, na kterou se budete těšit! Pomáhat dětem Vás bude bavit!

Účastníci akce letos platili pouze vstupné za koncertní vystoupení a doprovodný program pro děti. Odměnu za jejich sportovní výkony hradili za každého partneři akce.

Celý výtěžek akce byl určen na podporu dětí a mladých a lidí z dětských domovů na území celé České republiky.