22. 09. 2016

HyperSlevy.cz, TOP mezi slevovými portály.

HyperSlevy jsou nejlépe hodnoceným slevovým portálem podle zákazníků Skrz.cz.

Pestrá nabídka, výrazné slevy, skvělé ceny a vysoce profesionální přístup k zákazníkům – pro slevový portál HyperSlevy.cz nejde jen o prázdná hesla. Svou spokojenost potvrzují uživatelé jednoho z nejvýznamnějších českých agregátorů slev, Skrz.cz. Ti portál HyperSlevy hodnotí v průměru na 88 %. Z celkového počtu téměř 7 000 hodnocení je jich přes 6 000 čtyř a pětihvězdičkových.

Mezi všemi slevovými portály jsou podle hodnocení uživatelů Skrz.cz HyperSlevy jednoznačně na prvním místě. Portál Slevomat překonaly o 11 %, NakupVAkci dokonce o 26 %.

Zákazníci hodnotí nejen samotnou kvalitu nabízených služeb a velký výběr, ale také skvěle fungující zákaznickou podporu, která ráda pomůže s jakýmikoli dotazy nebo komplikacemi. „Tak tomu opravdu říkám perfektní práce, klobouk dolů, málokdy jsem se setkal s takovou ochotou, rychlostí a dobrým výsledkem.“

Kristýna Votavová, supervizorka zákaznické podpory, k tomu poznamenává: „Spokojenost našich zákazníků je pro nás absolutní prioritou. Reklamace standardně řešíme do 14 pracovních dnů, naším proaktivním přístupem se však většinu z nich podaří vyřešit podstatně dříve. Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně a vždy hledáme co možná nejvhodnější řešení. A to i v případě, kdy je chyba na straně poskytovatele služby – i v těchto situacích jsou pro nás samozřejmě na prvním místě zájmy zákazníka.“

Celý tým portálu HyperSlevy navíc neustále pracuje na dalším zkvalitňování služeb a zvyšování standardů kvality až na 100 %.