01. 09. 2015

HyperSlevy.cz slaví 5. narozeniny a stále rostou, inovují a odměňují své zákazníky!

Boom slevových portálů je již nenávratně pryč. V nekompromisním konkurenčním prostředí přežili jen ti nejlepší a nejsilnější. Mezi nimi i HyperSlevy.cz, které dlouhodobě patří mezi TOP trojku na českém trhu a které právě nyní slaví 5 let od svého založení. I v době „krize slevových portálů“ HyperSlevy.cz neustále zvyšují svůj obrat, a to až o 40% meziročně, nabírají nové zaměstnance a rozšiřují své služby! V čem tkví tajemství tohoto fenomenálního úspěchu?

HyperSlevy.cz se jako jedny z mála slevových portálů mohou pochlubit zázemím silné a stabilní společnosti, a to konkrétně společnosti HyperMedia, a.s., předního provozovatele internetových portálů na českém trhu. Od počátku působení je pro HyperSlevy.cz typické nadstandardně široké a kvalitní portfolio nabízených produktů napříč různými oblastmi, které se i nadále rozšiřuje v reakci na aktuální poptávku.

Ruku v ruce s rozšiřováním nabídky HyperSlevy.cz rozšiřují i svůj tým, budují silnější obchodní zastoupení ve velkých městech a posilňují zejména zákaznickou podporu s cílem poskytovat zákazníkům i klientům ty nejkvalitnější služby.

Nemalé prostředky pak HyperSlevy.cz věnují do marketingové propagace, a to nejen na slevových agregátorech, ale také prostřednictvím dalších kanálů, jako jsou PPC kampaně, radiové spoty či bannery. HyperSlevy.cz se dokonce mohou pochlubit nejmasivnější kampaní v celorepublikových rádiích.

A co přinese blízká budoucnost? Jelikož HyperSlevy.cz chtějí pokračovat v trendu rostoucího obratu a návštěvnosti, plánují mnohé změny a inovace – mezi nimi například redesign stránek a nové funkce pro příjemnější uživatelské prostředí.