14. 04. 2011

HyperSlevy.cz nově na Slovensku jako Slovenskezlavy.sk

Portál Slovenskezlavy.sk nabízí slevy v sedmi největších městech na Slovensku, kterými jsou Bratislava, Košice, Prešov, Nitra, Žilina, Banská Bystrica a Trnava a obsahuje jak wellness a fitness akce, kosmetické služby, gastronomické nabídky, vzdělávání, víkendové pobyty, tak i zcela unikátní zážitky. Nabídek na slovenském slevovém portále Slovenskezlavy.sk každým dnem přibývá, pro snadnější orientaci se tak dají třídit i dle kategorie.

Slevové kupóny lze využít zpravidla okamžitě po objednání a jejich platnost trvá zhruba několik měsíců, času pro jejich využití je tedy dostatek. Samotný proces nákupu je velice jednoduchý, stačí vyplnit kontaktní email a telefon, zvolit způsob platby a potvrdit objednávku. Po zaplacení přijde zákazníkovi kupón do emailu nebo si ho může stáhnout přímo ze svého účtu na stránkách.

Pro neustálou informovanost o aktuálních slevách na portále se zde nabízí možnost zaktivovat zasílání aktuálních slev přímo do emailové schránky. Stačí v nastavení zvolit, o kterých slevách a v jakém městě chce být uživatel touto cestou pravidelně informován.

Pokud tedy rádi nakupujete se slevou, navštivte portál Slovenskezlavy.sk a vyberte si tu pravou nabídku právě pro Vás!

Slevový portál Slovenskezlavy.sk patří do širokého portfolia společnosti HyperMedia a.s., která je provozovatelem mnoha dalších portálů jako jsou například HyperInzerce.cz, HyperReality.cz, HyperBydleni.cz,HyperPrace.cz, HyperZboží.cz, ze slovenských portálů jsou to například Slovenskainzercia.sk, Prehladfiriem.sk,HyperReality.sk, HyperByvanie.sk, HyperPraca.sk.