17. 03. 2011

HyperSlevy.cz nově na Libimseti.cz

Portál HyperSlevy.cz, který patří mezi elitu na poli českého internetu jak počtem zákazníků, tak počtem realizovaných akcí se slevami mezi 50 až 90%, se spojil se známým českým internetovým zábavním portálemLibimseti.cz, který nabízí širokou škálu služeb spojených s komunikací po této sociální síti. K tomu nejzajímavějšímu, co už několik let přitahuje české uživatele na server, je hlavně systém seznamování a fotky, jejichž prezentaci v rámci komunikace tento portál nabízí.

A proč právě spolupráce těchto dvou portálů? Portál HyperSlevy.cz se specializuje na produkty pro muže a ženy v produktivním věku, kteří chtějí kvalitně trávit svůj volný čas, relaxovat, cestovat apod. Tyto aktivity pak mohou podnikat uživatelé buď sami, s kamarády nebo s protějškem, se kterým se třeba seznámili právě přes portál Libimseti.cz. Oba tak mají šanci snadno nahlédnout do aktuální nabídky slev. V široké nabídce lze najít nejen wellness a fitness akce, kosmetické služby, ale i různé gastronomické nabídky, víkendové pobyty pro dva, ale také zcela unikátní zážitky typu jízda na čtyřkolce nebo let balónem.

Výhodné je, že lze slevové kupóny využít zpravidla okamžitě po objednání a jejich platnost trvá i několik měsíců, času pro jejich využití je tedy opravdu dostatek. Samotný proces nákupu je velice jednoduchý, stačí vyplnit kontaktní email a telefon, zvolit způsob platby a potvrdit objednávku. Pokyny k platbě i kupon obdrží zákazník ihned emailem.

Záložka HyperSlevy.cz se tedy nově nachází v hlavním menu stránky Libimseti.cz a to po pravé straně. Stačí pouze kliknout a načte se Vám stránka HyperSlevy.cz a Vy můžete ihned vybrat tu pravou slevu právě pro Vás!

Portál HyperSlevy.cz patří k jednomu z projektů společnosti HyperMedia, a.s., která je provozovatelem i mnoha dalších projektů jako jsou například HyperInzerce.cz, HyperBydleni.cz, HyperReality.cz, HyperZboží.cz,HyperPráce.cz, VýběrSlev.cz.