18. 04. 2011

HyperSlevy.cz na MaXXimum

Rozhlasová stanice Evropa 2 je druhé nejposlouchanější rádio, které týdně naladí okolo 2 miliónů posluchačů. Prostřednictvím dvou dvacetivteřinových rádiových spotů, vysílaných až do konce dubna, budou posluchači informováni o aktuálních a nejvýhodnějších slevách tohoto portálu, sahajících až do výše 93%. V širokém portfoliu slev portálu HyperSlevy.cz lze najít kulinářské zážitky, wellness akce, víkendové i jazykové pobyty, adrenalinové sporty a jiné.

Slevoportál HyperSlevy.cz vznikl v roce 2010 za účelem hromadných nákupů se slevou po celé ČR. Během velmi krátkého období se dostal mezi špičku slevových portálů, nejen počtem zákazníků, ale také počtem realizovaných akcí. Objednané slevové kupóny serveru HyperSlevy.cz lze zpravidla využít ihned po objednání a jejich platnost trvá až několik měsíců.

Provozovatelem portálu je společnost  HyperMedia, a.s., která si pro svou novou kampaň vybrala právě nejoblíbenější rozhlasovou stanici mladých lidí, která přesně odpovídá cílové skupině slevoportálů. Rádiové spoty na Evropě 2 podpoří nejen slevový portál HyperSlevy.cz, ale také další úspěšné projekty HyperInzerce.cz, HyperReality.cz, HyperPráce.cz a HyperZboží.cz.