17. 04. 2014

HyperReality.cz – partnerem IV. Convention CENTURY 21

Realitní portál HyperReality.cz se stal stříbrným partnerem 4. ročníku akce Convention pořádané jednou z nejdéle působících franšízingových společností v realitách CENTURY 21.

Galavečer IV. Convention se konal 11. dubna 2014 ve Wellness Hotelu Step v Praze a provázela jím krásná moderátorka Emma Smetana.  Na akci se jako každoročně sešli zástupci realitních kanceláří v síti CENTURY 21. Během večera byli vyhlášeni a oceněni vítězové těchto kategorií: Makléř roku, Kancelář roku, Tým roku a Skokani Roku.

Zástupci portálu HyperReality.cz se galavečera zúčastnili a v pozici stříbrného partnera akce předali jednu z hlavních cen.

O HyperReality.cz:

Realitní portál HyperReality.cz patří mezi nejrychleji rostoucí realitní portály pro soukromou i firemní inzerci nemovitostí. HyperReality.cz obsahují přes 110 tisíc inzerátů; inzeruje zde přes 4 tisíce realitních kanceláří. Široká nabídka zahrnuje jak prodej, tak pronájem nemovitostí nejrůznějšího druhu v rámci České republiky i zahraničních zemí. HyperReality.cz působí na českém trhu od roku 2007.

O CENTURY 21

CENTURY 21 se řadí mezi nejstarší franšízingové společnosti v realitách. Její založení se datuje až do roku 1971, kdy byla otevřena první kancelář v Orange Country v Kalifornii. V 70. letech se CENTURY 21 stává americkou realitní jedničkou. Průlomový byl rok 1998, kdy se společnost etablovala také v rámci čínského trhu. V současnosti CENTURY 21 provozuje síť s 8 000 realitními kancelářemi v 73 zemích světa, a stává se tak jednoznačným lídrem na nejvýznamnějších realitních trzích.