27. 03. 2012

HyperMedia zahájila exkluzivní spolupráci s portálem Slevin.cz

Předmětem nové spolupráce, která byla zahájena od března 2012, je prodej reklamního prostoru. SpolečnostHyperMedia bude svým klientům na portálu Slevín.cz nabízet reklamu nejrůznějších formátů. Slevin.cz vnímáme jako velmi známý a v médiích často zmiňovaný agregátor slev s velkou návštěvností. Nové možnosti spolupráce si velice vážíme. Díky ní můžeme našim klientům nabídnout zajímavou cílovou skupinu s velkou kupní silou, uvedl Petr Beneš, výkonný ředitel společnosti HyperMedia.

Portál Slevín.cz patří k nejnavštěvovanějším agregátorům hromadných slev na českém internetu. Uživatelé si na něm mohou vybrat ze stovek slev podle regionu či oboru. Díky svému zaměření mohou být agregátory, které shromaždují slevy z mnoha portálů, velmi zajímavým inzertním médiem. Hlavně firmám působícím v segmentu služeb či gastronomie totiž nabídnou atraktivní cílovou skupinu potenciálních zákazníků s velkou ochotou nakupovat.

Velmi si tohoto strategického partnerství vážíme a věříme, že přinese oběma stranám pozitivní výsledky, dodalMichal Menšík, šéf portálu Slevín.cz.