06. 06. 2017

HyperMedia vzdělává své zaměstnance

Myslíme na naše zaměstnance a protože se chceme stále udržovat v hyper-kondici, zařídili jsme pro celý náš manažerský tým řadu školení od společnosti Your Solution, s.r.o.

Nejprve jsme absolvovali kurz Time Management, ze kterého jsme si odnesli konkrétní tipy, jak ještě efektivněji naplňovat náš čas smysluplnými věcmi, které si zaslouží prioritu.

Abychom se z toho tempa nezbláznili, jako další téma jsme si zvolili Stress Management, ve kterém nám psychologové poradili, jak ustát každodenní zápřah, pracovat s dlouhodobou zátěží, a v pohodě se vyrovnávat s nároky, které na sebe v práci bereme. Osvojili jsme si řadu technik a nástrojů, které nám to usnadňují.

Trojici kurzů uzavřel Leadership, ve kterém jsme si rozšířili kompetence pro účinné vedení lidí, které je nedílnou součástí řízení našich projektů. Přínosem je nejen hladší spolupráce v týmech, ale především to, že jsme ještě lépe připraveni plnit požadavky našich zákazníků - jak jinak než na jedničku!