03. 11. 2016

HyperMedia vás zve na erotický veletrh

Na mezinárodní erotický veletrh EROFEST se můžete těšit v termínu 12. – 13. listopadu 2016. Proběhne v pražském areálu PVA EXPO Praha Letňany. Tato jedinečná akce bude prvně nejen o erotice, ale také o módních trendech a novinkách na trhu erotických pomůcek. Veletrh je cílený jak na jedince, tak i na mladé a starší páry, kteří chtějí poznat novinky ze světa erotiky. Prezentovány budou vířivky, výživové doplňky, tetování, spodní prádlo i kostýmy. Součástí veletrhu bude i večerní akce plná doprovodného programu také v areálu PVA Expo Praha.

Program
Hlavní tváří erotického veletrhu je světově uznávaná herečka Tarra White. Přednášet zde bude oblíbený sexuolog doktor Radim Uzel. Návštěvníci si budou moci prohlédnout nejnovější erotické pomůcky a vychytávky. Dále se můžete těšit na soutěž Miss erotika, módní přehlídky spodního prádla, erotické show, SM koutek, moderní vířivé vany, koktejlové bary a občerstvení, spousty krásných hostesek a mnoho dalšího

Předprodej
Předprodej v síti TICKETSTREAM a ve značkovém obchodě Sexíček shop, který je generálním partnerem akce. Vstupné v předprodeji do 11. 11. 2016 je 200,- Kč, na místě pak 250,-Kč.

Otevírací doba pro veřejnost:
Sobota 12. 11. 2015: 10:00-20:00 PVA Expo Praha Letňany (ulice Beranových 667) Hala 4
Sobota 12. 11. 2015: 20:00-05:00 PVA Expo Praha Letňany - Kongresový sál
Neděle 13. 11. 2015: 10:00-18:00 PVA Expo Praha Letňany (ulice Beranových 667) Hala 4

Další informace
Pořadatel: FOTION, s.r.o. a 4Events e-mail: info@erotickyveletrh.cz mobil: 723 356 708
www.erotickyveletrh.cz
www.facebook.com/erotickyveletrh