03. 11. 2016

HyperMedia vám přináší jedinečný koncert Andyho McKee - The Next Chapter Tour 2016

Americký mistr akustické kytary a speciální harfové kytary, jedinečný na téhle planetě, přijede vůbec poprvé do České republiky. Jediný koncert se uskuteční ve středu 7. prosince 2016, v klubu Meet Factory, v Praze, a vy můžete být díky společnosti HyperMedia u toho!

Koncert se uskuteční v rámci celosvětového turné The Next Chapter. Počet míst je velmi omezen, pokud chcete být u toho, neváhejte!

Proč je Andy McKee tak výjimečný v tom, co dělá

Andy vládne svěží, mladistvou energií a vkládá ji do svých autorských skladeb. Klade velký důraz na strukturu skladby a také na její melodickou složku. Jeho hraní je potěchou pro uši i oči, magicky mění kovové struny kytary na symfonický orchestr pomocí speciálních technik. Jeho nezaměnitelný styl, navíc ve spojení se speciální harfovou kytarou, dělá Andyho unikátním s velkým vlivem na své posluchače i kolegy umělce.

Živá vystoupení Andyho se stala místem fascinace nad hudebním uměním a dokonalostí, získala mu mnoho věrných fanoušků. Na konci roku 2015 se Andy rozhodl vydat živé album, které obsahuje všechny jeho zásadní skladby zaznamenané na koncertech v Aténách, Duluthu či Birminghamu. Andy osobně prošel záznamy všech tří koncertů a vybral nejlepší skladby. Doufá, že jeho živé album poskytne fanouškům možnost znovu prožít své oblíbené koncerty a umožní zažívat příval pozitivní energie stejně jako koncerty samotné. A to i pro ty, kteří jeho koncert ještě neměli šanci navštívit.

Jako speciální host se koncertu zúčastní vynikající český kytarista Tomáš Holý, kterého právě Andy velice inspiruje. Jak sám říká, Andy je důvodem, proč začal hrát na kytaru.

Přeprodej vstupenek zajišťuje Ticket Art

FB událost pro sdílení

Oficiální stránky klubu Meet Factory
www.meetfactory.cz