14. 07. 2016

HyperMedia spouští nový web. Ukáže na něm, co umí připravit pro své klienty

Česká internetová společnost HyperMedia spouští zbrusu novou podobu webových stránek, zastřešujících 79 portálů oslovujících miliony uživatelů. Nový interaktivní design ulehčí orientaci v nabízených službách internetového marketingu. Cílem nového webu je ukázat, jak může být HyperMedia pro své klienty užitečná. Web je koncipován tak, aby nic podstatného z internetového marketingu, zastupování portálů a slevového byznysu neuniklo a aby byla oblíbená témata sledovatelná dlouhodobě.

„O novém webu jsme měli konkrétní představu již před rokem, ale vzhledem k rozsáhlému převodu všech portálů do responzivního designu a vylepšení jejich funkcionalit, jsme si jeho představení nechali jako třešničku na závěr. Jako stěžejní vnímám vstřícnější strukturu, která návštěvníků umožní pohybovat se atraktivnějším webem k odpovědím na své otázky s intuitivní lehkostí,“ uvedl Petr Beneš, výkonný ředitel internetové společnosti HyperMedia, a.s.

Design si zachovává nezaměnitelný styl a rysy HyperMedia, pojal však do sebe lehkost nových webových technologií a ukázal nezaměnitelnou firemní kulturu společnosti. „Už když jsem do firmy před třemi lety nastoupila, věděla jsem, že by si zasloužila nový firemní web, který by ji lépe charakterizoval. Za tu dobu jsme urazili po technické stránce dlouhou cestu, naučili jsme se vytvářet plně responzivní weby, začali více přemýšlet nad UX a copywritingem a výsledkem je firemní web, který představuje všechno, co jsme se jako společnost naučili, i to, kam směřujeme.“ uvedla Kateřina Lébrová, koordinátorka projektů HyperMedia, a.s.

HyperMedia na vývoji stránek spolupracovala se společností DIXILO. HyperMedia se postarala o projektový návrh webu a grafické zpracování, DIXILO o programování a přípravu finální verze webu. „Spolupráce s HyperMedia byla mimořádně rychlá. Tvorba webu je pro dodavatele radostí, když zadavatel ví zcela přesně, jaké řešení potřebuje,“ komentuje spolupráci Pavel Szabo, představitel DIXILO.

Spuštěním nového webu pro HyperMedia nic nekončí. Již teď pracuje na významném kroku mimo
on-line prostředí, který uskuteční v srpnu 2016.

HyperMedia, a.s.

je ryze česká internetová společnost založená v roce 2003. Stručně o HyperMedia:

Jejím prvním projektem byl portál HyperInzerce.cz, v současné době největší český inzertní portál. Mezi další nejvýznamnější portály patří: HyperSlevy.cz, HyperReality.cz, TopRecepty.cz a AdresarFirem.cz. Hlavními činnostmi společnosti jsou internetový marketing, zastupování webů

a provozování portálů. Dnes patří skupina HyperMedia k nejvýraznějším hráčům v této oblasti na českém trhu a z hlediska návštěvnosti patří do TOP desítky. Vlastní a zastupuje desítky portálů, které poměrně rychle získaly vysokou oblibu. Mají miliony návštěv měsíčně a přes 2 miliony registrovaných uživatelů, jejichž počet neustále roste.