13. 10. 2016

HyperMedia podpoří menší realitní kanceláře.

Společnost HyperMedia a.s., jeden z TOP hráčů v oblasti internetového marketingu na českém trhu, přináší nový produkt na podporu menších realitních kanceláří. Díky výhodnému balíčku získá klient zviditelnění rovnou na dvou webech, kromě HyperReality.cz i na největším inzertním portálu v ČR HyperInzerce.cz. Celkový měsíční zásah tak může dosáhnout až 243 310 uživatelů, včetně takových, kteří běžně nenavštěvují realitní portály.

Velkou výhodou je možnost rozdělit si platbu na 12 měsíčních splátek a snížit tak zátěž na rozpočet RK. Balíček zajišťující kombinovaný export na dva portály je k dispozici ve 3 variantách: pro 10, 20 nebo 50 nemovitostí. Ke každému balíčku navíc klient získá bonus ve formě kreditu na podporu inzerátů formou topování.

Ve srovnání s propagací na jiných realitních portálech ušetří RK i několikanásobek částky, za kterou v tomto případě navíc získá dvojí zviditelnění svých inzerátů. Balíček vyjde na 4 900, 9 800 nebo 14 800 Kč za rok dle počtu inzerovaných nemovitostí. Měsíční splátky se tedy pohybují od 542 do 1 242 Kč, cena za jeden inzerát již od 0,62 Kč na den. V ceně je zahrnuto vše, neplatí se žádná registrace ani další skryté poplatky (u konkurence až 1 800 Kč ročně).

Další výhodou oproti konkurenci je posílení brandu klienta zcela zdarma – RK získá další propagaci díky umístění svého loga ve výpisu nabídek i v detailu nemovitosti na portálech HyperReality.cz a HyperInzerce.cz.

V rámci služby získá RK možnost ručně vkládat, editovat, topovat a obnovovat inzeráty s neomezeným množstvím fotografií a export přes vlastní rozhraní nebo realitní můstek. Ke každé nemovitosti může přiřadit samostatného makléře včetně kontaktu a fotografie. Zdarma bude navíc z HyperReality.cz dostávat veškeré nabídky a poptávky od soukromých osob v daném regionu.

Za velmi výhodnou cenu tak získá RK dobře cílenou a zároveň mnohostrannou propagaci.