20. 02. 2012

HYPERMEDIA partnerem veletrhu REKLAMA – POLYGRAF 2012 - 19. veletrh reklamy, médií, polygrafie a obalů

V posledních dvou letech prošel reklamní trh mnoha změnami, jejichž příčinou byla celosvětová finanční krize. Nyní ale můžeme konstatovat, že jsou již patrné známky oživení, a že se vše pomalu dostává do normálního běhu. Řada firem se opět vrátila ke standardním marketingovým a komunikačním nástrojům, protože si uvědomují důležitost propagace své nabídky. Očekáváme tedy návrat dynamického vývoje marketingové komunikace, který byl ve srovnání s ostatními obory výjimečný. Reklama byla vždy vůdčím oborem, ve kterém se odrážel vývoj společnosti. Veletrh REKLAMA-POLYGRAF si klade za cíl, také přispět k oživení oboru reklamy a polygrafie a nabídnout prostor pro tradiční setkání odborníků. Záměrem připravovaného ročníku je zajistit obsahově kvalitní akci a nabídnout návštěvníkům moderní a otevřený veletrh, jehož součástí bude samozřejmě bohatý doprovodný program, za účasti osobností marketingové komunikace. V současné době pro připravujeme novinky, které mají posunout kvalitu veletrhu ještě dále a přinést větší možnost interakce návštěvníků a vystavovatelů.

Více informací o veletrhu najdete na www.reklama-fair.cz