03. 11. 2016

HyperMedia mediálním partnerem koncertu GREGORIAN - mistři ságy "Masters Of Chant"

GREGORIAN představí svoji poslední a nejlepší kapitolu THE FINAL CHAPTER

GREGORIAN jsou jiní, nenapodobitelní a dokonalí - svou hudbu dovedli až k magické dokonalosti - každý nástroj a hlas mají své nezaměnitelné místo a tvoří dokonalou harmonii. Světové hity upravené do jedinečné gregoriánské podoby přepraví posluchače do jiného časoprostoru a inspirují každého k přemítání nad svým životem.

Dechberoucí živá produkce, dokonalý zpěv, skvělí muzikanti, gigantická světelná show, velkolepé vizuální efekty (ohně, lasery, hry se zrcadly a další) a působivé choreografie jsou doplněny mocnými hlasy osmi klasicky školených zpěváků, které doplňuje také úchvatná zpěvačka Amelia Brightman – nejmladší sestra slavné sopranistky Sarah Brightman.

Na koncertech zazní písně Shout, Masters Of Chant, Hell's Bells, Time to Say Goodbye, Lady in Black, Crying In The Rain, Hymn, Born to Feel Alive nebo Moments of Peace.

GREGORIAN 16-letá sága Masters Of Chant definitivně končí posledním evropským turné. V Česku se uskuteční celkem 5 koncertů a celé turné bude zakončeno koncertem v Praze na „Valentýna“.

Koncerty se uskuteční:

2.2.2017 v 19:00 hod. – Ostrava, Ostravar aréna

4.2.2017 v 19:00 hod. – Zlín, Sportovní hala Euronics

12.2.2017 v 19:00 hod. - Brno, Hala Vodova

13.2.2017 v 19:00 hod. – Pardubice, Tipsport aréna

14.2.2017 v 19:00 hod. – Praha, Kongresové centrum

Triumfální projekt souboru GREGORIAN se stal senzací po celém světě. Za 16 let se uskutečnilo více než 1.000 koncertů, které navštívilo 3.5 milionů diváků. V rámci ságy Masters Of Chance bylo vydáno celkem 10 CD, kterých se prodalo neuvěřitelných 11 milionů kusů.

Gregorian jsou bezpochyby jedním z nejúspěšnějších hudebních seskupení současnosti. Jedinečné provedení kultovních popových a rockových písní, roucha mnichů a dokonalý sborový zpěv – to vše dohromady přináší posluchačům a návštěvníkům koncertů neopakovatelný zážitek. Zážitek zahrnující všechny hudební žánry, speciálně vybranou a vyváženou kombinaci klasického popu a rocku, bez ohledu na to, kdy původní skladby vznikly.

Oficiální stránka turné GREGFORIAN 2017

Aktuální youtube-video pozvánka na koncerty GREGORIAN 2017

Vstupenky na koncerty v České republice prodává exkluzivně společnost SMS TICKET

Pořadatel a kontakt pro média:
FP PRO, s.r.o.
gregorian@gregorian2017.cz