07. 07. 2011

HyperMedia, a.s. spustila nový specializovaný inzertní portál AktuálníStroje.cz

Hned na horní liště si můžete všimnout záložek, které slouží pro přidání inzerátu a vložení poptávky. Přidání inzerátu probíhá v několika krocích. Kromě nahrání fotografií se zde nabízí možnost vložení videa, které může vytvořit zajímavý doplněk inzerátu. Pokud chce ale někdo stroj koupit, stačí jednoduše vložit zdarma poptávku, která se poté zašle všem prodejcům strojní techniky, kteří jsou zaregistrováni na portále AktuálníStroje.cz aAdresářFirem.cz.

Inzeráty, které jsou na portále vloženy, využívají vysoce propracovanou funkci. Každý inzerát, který již uživatel shlédl je označen symbolem a uživatel tak ví, že ho již viděl. Pro uložení inzerátu slouží uživateli schránka, z které ho pak může i dále přeposlat emailem a po jeho neaktuálnosti ho jednoduše ze schránky vymazat.

Hlavní výhodou je velmi úzká propojenost inzertního portálu AktuálníStroje.cz s inzertním portálemHyperInzerce.cz, který patří mezi největší inzertní portály v ČR. Nabídku strojů lze též exportovat i na zahraniční servery v zemích jako je Rakousko, Švýcarsko, Polsko, Slovensko atd.

Na portále lze též nastavit Hlídač strojů a to tak, aby zajímavé nabídky chodily uživateli přímo na email a to v jím stanoveném časovém intervalu.

Spodní část portálu AktuálníStroje.cz nabízí přehled nejnovějších vložených inzerátů.

Portál AktuálníStroje.cz koresponduje s grafickým provedením všech projektů společnosti HyperMedia, a.s.,která je provozovatelem mnoha portálů, mezi které patří například AktuálníVozy.cz, AktuálníMoto.cz,HyperInzerce.cz, HyperReality.cz, HyperBydleni.cz, HyperSlevy.cz, HyperZboží.cz, HyperPráce.cz a ze zahraničních jsou to například HyperAnzeigen.ch, HyperAnzeigen.at, HiperOgloszenia.pl, SlovenskaInzercia.ska další.