07. 07. 2011

HyperMedia, a.s. spustila nový specializovaný inzertní portál AktuálníMoto.cz

Hned na horní liště si můžete všimnout záložek, které slouží pro přidání inzerátu a vložení poptávky. Přidání inzerátu probíhá v několika krocích. Kromě nahrání fotografií se zde nabízí možnost vložení videa, které může vytvořit zajímavý doplněk inzerátu. Pokud chce ale někdo motocykl koupit, stačí jednoduše vložit zdarmapoptávku, která se poté zašle všem motobazarům, které jsou zaregistrované na portále AktuálníMoto.cz aAdresářFirem.cz, dle zadání požadavku koupě nového či ojetého motocyklu.

Inzeráty, které jsou na portále vloženy, využívají vysoce propracovanou funkci. Každý inzerát, který již uživatel shlédl je označen symbolem a uživatel tak ví, že ho již viděl. Pro uložení inzerátu slouží uživateli schránka, z které ho pak může i dále přeposlat emailem a po jeho neaktuálnosti ho jednoduše ze schránky vymazat.

Hlavní výhodou se stává propojení portálu AktuálníMoto.cz s dalším specializovaným portálemKatalogmotocyklů.cz a též propojení s největším inzertním portálem v ČR HyperInzerce.cz s průměrnou měsíční návštěvností téměř 1 milion uživatelů, který obsahuje sekci Motocykly. Nabídku motorek lze též exportovat i na zahraniční servery v zemích jako je Rakousko, Švýcarsko, Polsko, Slovensko atd.

Na portále lze též nastavit Hlídač moto a to tak, aby zajímavé nabídky chodily uživateli přímo na email a to v jím stanoveném časovém intervalu.

Spodní část portálu AktuálníMoto.cz nabízí přehled nejnovějších vložených inzerátů.

Portál AktuálníMoto.cz koresponduje s grafickým provedením všech projektů společnosti HyperMedia, a.s.,která je provozovatelem mnoha portálů, mezi které patří například AktuálníVozy.cz, AktuálníStroje.cz,HyperInzerce.cz, HyperReality.cz, HyperBydleni.cz, HyperSlevy.cz, HyperZboží.cz, HyperPráce.cz a ze zahraničních jsou to například HyperAnzeigen.ch, HyperAnzeigen.at, HiperOgloszenia.pl, SlovenskaInzercia.ska další.