11. 11. 2014

HyperMedia, a.s. pomáhá nemocným dětem!

Společnost HyperMedia, a. s., navázala dlouhodobé partnerství s Nadačním fondem Kapka naděje s cílem finančně podporovat léčbu vážně nemocných dětí.

V rámci této spolupráce společnost HyperMedia, a.s., prostřednictvím svého slevového portálu HyperSlevy.cz významně přispěla k zakoupeníresuscitační sady Neopuff pro Novorozenecké oddělení Nemocnice Nymburk. Přístroj v hodnotě75 000 Kč slouží k resuscitaci novorozenců se zdravotními potížemi.

Slavností předání daru proběhlo 22. 10. 2014 v Nemocnici Nymburk, a to za přítomnosti ředitele společnosti HyperMedia, a. s, Petra Beneše, zakladatelky a prezidentky Nadačního fondu Kapka naděje Venduly Svobodové a jeho ředitelky Elen Švarcové. „ Ve spolupráci s Kapkou naděje budeme i nadále pokračovat a opět rádi přispějeme k záchraně dětským životů,“ uvedl Petr Beneš, ředitel HyperMedia, a.s.

HyperMedia, a.s. spoluprací s Nadačním fondem Kapka naděje rozšiřují působení své charitativní činnosti v rámci svého portálu HyperSlevy.cz a navazují tak na úspěšnou kampaň „HyperSlevy.cz pro zvířata“.