13. 01. 2011

HyperMedia,a.s. partnerem turné německého vokálního uskupení GREGORIAN

GREGORIAN je fantastický hudební fenomén, kterému se podařilo za více než deset let úspěšně propojit gregoriánský chorál s prvky současné popové a rockové hudby. S myšlenkou přepracování aktuálních hudebních hitů do stylu, který se blíží zpěvu středověkých mnichů přišel hamburský hudební producent Frank Peterson. Během desetiletí se GREGORIAN stali se svým neopakovatelným mystickým zvukem a s více než 5ti miliony prodaných alb velmi žádaným a vyhledávaným uskupením. Více než milion lidí vidělo po celém světě živé vystoupení GREGORIAN, v České republice je fanoušci měli možnost vidět v roce 2005 a 2008.

V posledním albu THE DARK SIDE OF THE CHANT, které se stalo druhým nejprodávanějším albem v Německu v tomto roce, jsou skvěle zpracovány ve stylu gregoriánských chorálů některé z velkých rockových hitů všech dob. Nikdy předtím nebyly zpracovány skladby v tak nádherném polyfonním podání.

GREGORIAN na svém turné 2011 - THE DARK SIDE OF THE CHANT - nabídnou největší a nejsložitější pódiovou show od začátku projektu a slibují fantastickou nadčasovou produkci s neopakovatelným hudebním zážitkem.
Turné začíná 2.2. v Hamburku a dále pokračuje v Rakousku, Švýcarsku, České republice, Rusku, Polsku, Estonsku, Litvě a Chorvatsku.

Nenechte si proto ujít tuto senzační show a zavítejte na některé z jejich vystoupení.

Termíny a místa koncertů:
23.2. Praha, KONGRESOVÉ CENTRUM
12.3. Ostrava, SAREZA