23. 02. 2011

HyperMedia, a.s. partnerem největšího veletrhu reklamních služeb ve střední Evropě

Mezinárodní veletrh reklamních služeb a polygrafie Reklama, Polygraf se uskuteční od 23. do 25. března 2011na Výstavišti v Praze Holešovicích a představí jako každým rokem to nejlepší z oborů digitálního tisku, světelné reklamy, dárkových předmětů, polygrafie, reklamních nosičů, POP/POS a dalších služeb, které souvisejí s výrobou reklamy a jejím uplatněním v marketingové komunikaci.

Součástí veletrhu bude i doprovodný program, ve kterém se letos představí špičkoví čeští a zahraniční odborníci reklamního trhu, kteří budou rozebírat aktuální trendy v jednotlivých oblastech marketingové komunikace, a také printoví odborníci, kteří se budou věnovat problematice tisku.

Nedílnou součástí veletrhu jsou i soutěže, kde budou v různých oborech soutěžit přední agentury nebo zadavatelé. Jednou z nejinspirativnějších akcí veletrhu Reklama-Polygraf je určitě vyhlášení 11. ročníku prestižní soutěže Kalendář roku.

Nenechte si ujít tento velkolepý veletrh, určitě si z široké nabídky vyberete i Vy!

Program:

Signmaking