13. 01. 2011

HyperMedia, a.s. partnerem evropského vystoupení ABBA THE CONCERT

Tato vystoupení s sebou nesou i jedinečnou příležitost pro všechny mladé zpěváky a zpěvačky od 6 do 13 let, kteří budou mít možnost zazpívat si živě na pódiu s touto nejlepší světovou tribute ABBA kapelou píseň „I have a dream“ a zažít tak unikátní atmosféru legendárního koncertu skupiny ABBA ve Wembley v roce 1979.

ABBA THE CONCERT je velkolepá stopadesátiminutová show s 13 umělci na jevišti a s naprosto přesvědčujícím výkonem zpěváků a fantastické kapely ABBAGAIN je koncert téměř k nerozeznání od originálu. Není to za žádných okolností jen obyčejná konvenční show, ale obrovské živé koncertní vystoupení, profesionálně provedené po všech stránkách, které Vás dokáže přenést lehce a přesvědčivě zpět do roku 1979. Autentická světelná show a typický zvuk 70. let pak ještě umocňuje tento mimořádný zážitek.

První Tour 2009/2010 této revivalové kapely proběhla v Německu, Rakousku, Švýcarsku a Francii, kde navštívilo koncert více než 400.000 diváků.

Aktuální Tour 2010/2011 připravila kapela nejen pro Českou republiku, ale i pro Chorvatsko, Slovensko, Velkou Británii, Holandsko, Francii, Německo, Rakousko a Belgii.

Nenechte si tedy ujít toto jedinečné koncertní vystoupení.

Termíny koncertů:

2.2. Pardubice, ČEZ ARÉNA