27. 01. 2011

HyperMedia,a.s. jedním z hlavních mediálních partnerů výstavy Bydlení 2011

Tato výstava během svého působení získala významné místo na trhu a je nejvyhledávanější přehlídkou nově vznikajících možností v bydlení. Najdete zde nově stavěné i rekonstruované byty a rodinné domy, projekty domů stavěných na klíč, pozemky určené k zastavění, typové projekty a stavební systémy. Nedílnou součástí této výstavy jsou rovněž služby spojené s pořízením bydlení – bankovní a hypotéční služby, jakož i stavební spoření. Velkou předností je pak i možnost nechat si poradit od předních odborníků z dané oblasti.

Výstava Bydlení byla v posledních ročnících spojena s výstavou PRAGOINTERIER – NEW DESIGN. Toto spojení se odrazilo na vysokém počtu vystavovatelů a vystavujících firem a vzniká tak jedna z nejprestižnějších ukázek prezentací nových možností bydlení a interiérového designu v České republice, nad kterou přebírá i tento rok záštitu Ministerstvo pro místní rozvoj ČR.

Navštivte specializovanou výstavu nových projektů bydlení, čeká na Vás široká nabídka bytových projektů a financování bydlení.