31. 03. 2009

Hyperinzerce.cz opět mezi nejnavštěvovanějšími portály českého internetu!

Časopis Marketing&Media přinesl ve svém letošním šestém čísle žebříček návštěvnosti internetových provozovatelů za měsíc prosinec 2008. Společnost Hyperinzerce se již tradičně umístila v TOP 20 a to především zásluhou největšího inzertního portálu www.hyperinzerce.cz, jehož návštěvnost stabilně překračuje hranici 700 tisíc uživatelů měsíčně. Na tomto výborném umístění mají podíl i další projekty společnosti Hyperinzerce, HyperReality, HyperBydlení, HyperPráce, SvětPejsků atd., které poměrně rychle dosáhly obliby mezi uživateli a zařadily se mezi špičku serverů v daném oboru. „Úspěch dalších našich portálů nás nepřekvapil,“ tvrdí Petr Beneš, spoluzakladatel a výkonný ředitel Hyperinzerce, „jejich kvalitní obsah a líbivý design uživatelům vyhovují a jsou i důvodem, proč se na naše stránky vrací.“ Hyperinzerce se také zaměřila na podporu své značky v oblastech mimo internet. „Snažíme se naše aktivity neomezovat pouze na internet a podporujeme i projekty, které pomáhají,“ připomíná Petr Beneš. „Sponzorujeme pražskou ZOO, dobročinnýPles Afrika, zábavné akce a programy pro děti a mnohé další.“

Hyperinzerce pokračuje ve zkvalitňování svých projektů a v blízké době překvapí uživatele novým designem a novými funkcemi v KataloguMobilů.