23. 08. 2017

GOLF Marathon 2017: týmová akce, která pomáhá

Další GOLF Marathon 2017 se uskuteční již v pátek 22. 9. 2017. Golfový maraton je společensko-sportovní událostí, kde je prioritou příjemná atmosféra, setkání osobností českého byznysu, sportu, přátel golfu a všech, kteří svým jedinečným sportovním zážitkem rádi podpoří nadační aktivity v oblasti zdraví.

Golfový maraton má je jedinečný nejen díky hře na 42 jamek (běžci mají 42 km, golfisté 42 jamek), ale především týmové pojetí hry ve dvojicích i soutěž firemních týmů dodává celé akci originální atmosféru, která vrcholí závěrečnou after party.

Sdílený úspěch je větší úspěch

Vítězství a úspěch ve sportu, byznyse i životě často bývá o vytrvalosti, odhodlanosti a vnitřní síle. Máme radost, že právě úspěšní nezapomínají na základní hodnoty, jako je zdraví a lidské štěstí, a snaží se podpořit ty, kteří  o tyto základní úspěchy a radosti musí bojovat.

Ti, kteří bojují na cestě životem s tak silným nepřítelem, jako je rakovina, ať už jako pacienti, lékaři, rodinní příslušníci, přátelé, nebo ti, kteří se k tomuto boji přidali, jsou pro nás motivací. Pro vítězství nebo jen naději musí prokázat silnou odhodlanost, vytrvalost, houževnatost a nezastavitelnost.

Všechny takové chceme podpořit a svou vytrvalost propojit s hrou, kterou milujeme… právě takto vznikla myšlenka uspořádat GOLF Marathon. Přidejte se k nám a pomozte nám vytvořit energii odhodlání a vytrvalosti, která pomáhá druhým s cílem nikdy to nevzdat!

• GOLF Marathon se hraje na 42 jamek v jeden den
  • 2 hráči hrají jedním míčem a soupeří proti dalším dvojicím
  • Nejdelší jamka hřiště se hraje na čas (vložená soutěž: Golf Sprint)
  • Hráči se pravidelně ve hře střídají, a to včetně pořadí na odpališti
  • Ženy v týmu hrají ze stejných odpališť jako muži
  • Poměr mužů a žen v týmu je libovolný, pokud není určeno pořadatelem turnaje jinak

Získejte zážitek a pomozte tam, kde je to potřeba

​Dopřejte si jedinečný zážitek a den skutečně plný golfu. Svou hrou podpoříte nadace v oblasti zdravotní prevence Ruce na prsa a STK pro chlapy​. Navíc máme hromadu skvělých odměn pro všechny účastníky (hlavní ceny losujeme

Zpestřením turnaje je:

a) soutěž o Firemní pohár: předem děkujeme firmám, které svou účastí podpoří turnaj, a především zúčastněné nadace. Nejúspěšnější firemní dvojice si odnese firemní pohár a každá firma dostane certifikát o vytrvalosti a dobrém srdci.

b) soutěž o Hradubický pohár: každá dvojice si může nahlásit, zda reprezentuje Hradec Králové, nebo Pardubice. Hradubický pohár získá pro své město dvojice s nejlepším celkovým umístěním.

Pokud  se chcete účastnit, pište na jiri.kastner@kasty.cz​, o zbytek se postaráme. Více informací na: http://www.ceskaasociace.cz/akce/golf-marathon-team-maraton