06. 08. 2010

Centralway prodává své podíly v HyperMedia, a.s.

ve výši 34%. O výši kupní ceny se sjednala mlčenlivost. Všechny strany se k tomu zavázaly v rámci prohlášení o utajení.

Téměř jeden rok spolupracovala Centralway s HyperMedia, a.s. a vytyčila novou cestu pro budoucí expanzi. Je to dobrý příklad, jak lze s profesionálním managementem (Petr Beneš a Jan Šmidák) realizovat úspěšný a rychlý výstup. Chvíle pro prodej podílů v HyperMedia a.s. byla díky znovu stoupající konjunktuře perfektně načasována.

Již dva dny poté, co Centralway v roce 2009 získala podíly v HyperMedia a.s., se konalo zahajovací jednání ve Švýcarsku. Na tomto zahajovacím jednání byly stanoveny milníky pro další nutné kroky. Pozornost se přitom soustředila na expanzi. Z tohoto důvodu koupila Centralway doménu hyper.eu. Tuto doménu jsme společnosti HyperMedia, a.s. prodali.

Společnost je velmi dobře připravena na příští roky a jsme si jisti, že management bude i nadále odvádět velmi dobrou práci. Pan Martin Saidler odstupuje v důsledku prodeje akcií z dozorčí rady HyperMedia a.s. Pan David Dostál strávil poslední 2 týdny v Praze, aby se věnoval této záležitosti a aby celý proces úspěšně uzavřel.

Na tomto místě chceme ještě jednou poděkovat za dobrou a profesionální spolupráci s pány Petrem Benešem a Janem Šmidákem a přejeme společnosti HyperMedia, a.s i v budoucnu mnoho úspěchů.