16. 07. 2018

Anketa Křišťálová Lupa 2018 startuje

Další ročník internetové ankety Křišťálová Lupa 2018 – Cena českého Internetu je tady. Už třináct let hledá a oceňuje ty nejúspěšnější a nejzajímavější projekty, užitečné služby a výrazné osobnosti českého Internetu. Ode dneška až do pondělí 27. srpna můžete na webových stránkách ankety nominovat i vy své favority. Jaké projekty a služby českého internetu vás za poslední rok nejvíce zaujaly? Pošlete svůj tip a pomozte najít a ocenit ty nejlepší.Stačí vyplnit nominační formulář.

Vy jako internetová veřejnost budete rozhodovat o pořadí v těchto kategoriích:

• Cena popularity
  • Zpravodajství a publicistika
  • Online video
  • Internetové obchodování
  • Nástroje a služby
  • Zájmové weby
  • One (wo)man show

Odborná porota pak bude rozhodovat o pořadí v těchto kategoriích:

• Projekt roku
  • Osobnost roku
  • Anticena
  • E-commerce inspirace
  • Marketingová inspirace
  • Obsahová inspirace
  • Globální projekty českých tvůrců
  • Veřejně prospěšná služba - cena České televize

Odborná porota je složená z významných osobností podnikatelského, mediálního a internetového světa.

Pro vlastníky a provozovatele projektů je, stejně jako každý rok, připraven speciální nominační formulář. Konkrétními informacemi a argumenty v něm mohou podpořit svůj projekt a přesvědčit expertní panel o jeho zařazení do hlasování.

Finální hlasování veřejnosti, určující pořadí v jednotlivých kategoriích, proběhne od 20. září do 1. listopadu. Slavnostní vyhlášení výsledků ankety a předání cen se uskuteční ve čtvrtek 22. listopadu.

Anketu Křišťálová Lupa 2018 pořádá server Lupa.cz, jehož provozovatelem je společnost Internet Info. Hlavním partnerem akce je společnost T-Mobile. Dalšími partnery akce jsou Active24, Chivas Regal a PayU. Hlavními mediálními partnery jsou Česká televize a Český rozhlas Radiožurnál. Produktovým partnerem je Schweppes. Mediálními partnery jsou Deník.cz, E15.cz, Heureka.cz, Hypermedia.cz a Tiscali Media.