30. 05. 2017

1. ročník pracovního veletrhu Jobs Dev s účastí HyperMedia, a.s.

V sobotu 27. 5. 2017 proběhl v krásné budově Fakulty architektury ČVUT první ročník Jobs Dev, veletrhu pracovních příležitostí pro seniorní programátory – a společnost HyperMedia byla u toho. Tento veletrh byl skutečně velmi specifický a zajímavý, setkali se zde výhradně programátoři s programátory zúčastněných firem.

„Lovu“ na programátory se zúčastnilo více než 100 firem a HyperMedia mezi nimi vyčnívala. S výjimkou prvních 90 minut nebyla chvíle, aby někdo nestál u našeho stánku. Proč? Panovala zde velice uvolněná atmosféra, diskutovalo se, rozdávaly se dárečky (otvíráky, trička, antistresové míčky, plyšoví sloni – elePHPanti), a dokonce jsme měli připravený i PlayStation.

Samotní návštěvníci veletrhu náš stánek zařadili mezi nejpříjemnější a my z toho máme opravdu velkou radost

Ale nešlo jen o zábavu, na programu byly i přínosné přednášky s tematikou odpovídající veletrhu – JAVA + PHP, BigData + Python či Javascript + C#. Doufejme, že se takto příjemný veletrh bude brzy opakovat. My se určitě rádi znovu zúčastníme.